Biografia

Anna d’Ivori (Tarragona, 1992) 

 

Anna d’Ivori és una cantautora i compositora tarragonina que compta ja amb cert bagatge en els escenaris, en el món de la cançó, la composició, o de cobla i la música tradicional. Va iniciar-se en la música de ben petita, als 4 anys, i fou a Tarragona mateix on cursà el grau mitjà de piano. Paral·lelament s’encuriosí per altres instruments com el flabiol i la tenora i finalment acabaria ampliant el seu apranentatge tant en l’àmbit pianístic com de composició amb el mestre Conrad Setó; classes especialitzades que avui, vuit anys després, encara manté.


La seva passió per la composició es començaria a deixar entreveure a l’edat dels 15 anys, moment en què l’Anna composaria el seu primer musical. A partir de llavors, s’aniria desenvolupant i interessant en l’àmbit de les bandes sonores, així com de les sardanes i música per a cobla. A partir de 2015, amb 19 anys, tindria el seu primer contacte amb el món de la cançó, fet que la portaría a començar el seu primer projecte discogràfic que no veuria llum fins el passat 2017 amb el seu disc debut “Rere els Vidres». Abans, però, es formaría a nivell vocal de la mà d’Angie Rodríguez i uns anys després amb Anna Luna al Taller de Músics. Posteriorment la seva peculiaritat tímbrica vocal la portaría a la final del casting del programa «The Voice of Germany» celebrada a Berlin.

La seva tendresa vocal o afany d’escriptura també la portaría a compartir escenari amb Manu Guix o a guanyar el 2n premi Carles Sabaté a la millor cançó en català de l’any amb la cançó “Recordar com oblidar”. Darrerament, un dels últim projectes ha portat a l’Anna fins a Itàlia per musicar, a arranjar i produir una poesía del poeta Bartolomeo Smaldone en honor a les víctimes dels terratrèmols d’Amatrice del passat 2016. Aquesta cançó va ser presentada al gran Teatre de Rieti el juny de 2018. Actualment, l’Anna es segueix formant a nivell vocal al Taller de Musics de Barcelona de la mà d’Anna Luna i prepara ja el seu segon disc amb el productor Marc Martin. En paral·lel, segueix treballant en la composició de cançons i bandes sonores i ha estat recentment seleccionada per posar la veu a l’anunci de la campanya de nadal de Women’s Secret protagonitzat per Elsa Pataky.